Voluntar pentru o lume mai buna



Ola! Si bine te-am regasit!

                Din punctul meu de vedere, unul din cele mai minunate lucruri care mi se pot intampla in aceasta viata este sa fiu implicat ca voluntar in “proiecte de suflet”. Pentru ca, asa cum spunea cineva, ”sunt oameni carora nu le este indiferenta soarta celor din jurul lor si atunci trec la actiune. Identifica o cauza care are nevoie de sprijin si se implica acolo trup si suflet”.
Asa a aparut si proiectul construirii “de la  fundatie” a unei gradinite dintr-o comuna din cea mai saraca zona a Romaniei, Moldova. O mana de inimosi si-au propus sa aduca zambet si educatie celor 100 de copii prescolari care acum se duc la gradinita în spatii improvizate, improprii.
Astfel, voluntarii reuniti in “Asociatia Meriti Iubire” au demarat un parteneriat public-privat cu autoritatile comunei Belcesti, care acopera o parte din suma necesara construirii gradinitei. Pentru restul de bani, initiatorii apeleaza la donatii, în acest scop fiind organizata si strangerea de fonduri , ”Din suflet, pentru copii”, din 14 martie, de la Palatul Noblesse.


Un eveniment ce are nevoie de o logistica foarte bine “pusa la punct”. Tocmai de aceea organizatorii sunt în cautarea unei firme de catering, care sa sustina evenimentul cu un “bufet suedez” cu cateva gustari care sa bucure simturile celor aproximativ 100 de aprticipanti, plus piesele si accesoriile destinate la masa (si care sa nu fie de unica folosinta).

Daca stii o firma de catering ce se poate implica in acest proiect, recomanda-ne, te rog.

Daca detii o firma de catering si vrei sa te implici in aceasta minunata actiune, da-ne de stire.

Daca vrei sa donezi din caldura caminului pentru a aduce caldura in inimile viitoarelor generatii de copii ce se vor bucura de caldura unei gradinite, viziteaza http://meritiiubire.ro/belcesti/ si sustine acest minunat proiect!

Bafta si inspiratie!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

De la "disconfort" la "FERICIRE SI ENERGIE" !

Povesteste-mi despre 2020, anul ZERO al TRANSFORMARII TALE!

Un nou inceput - proiectul "Slefuim Orizonturi"